Alkusanat

Sellainen on asioiden laita, että aivoissani tuppaa pörräämään ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita, joihin liittyvät löpinäni tarvitsevat oman, erillisen kaatopaikkansa. Kyseinen ryönälaari, kuten voinee jo arvata, on tämä Macabrelmin harhailevat aivoitukset -blogi, jonka äärelle olet nyt saapunut. Tervetuloa.

Luvassa on mitä luultavammin ainakin luovaan kirjoittamiseen, ties mihin kummallisiin ja mielenkiintoisiin asioihin ja erinnäisiin vihreänä versoviin juttuihin liittyviä ajatuksenriekaleita.

Luova kirjoittaminen on sydäntäni lähellä, vaikka viime aikoina onkin joutunut tönityksi syrjempään yliopisto-opintojeni tieltä (Kuka saakeli päätti, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia? Vaadin päitä vadille ja/tai jonkin härvelin jolla saan lisätunteja päiviini!). Silti aihe on läsnä ajatuksissani päivittäin, ja keskeneräiset luomukseni kärttävät huomiota minkä ehtivät. Tämän blogin puolelle päätynee tekstejä luovasta kirjoittamisesta yleisesti, sekä projektieni työstämiseen ja etenemiseen liittyviä mietteitä.

Vihreänä versovat jutut eivät tällä kertaa viittaa aivoissani rehottavaan homekasvustoon, vaikka niin toki voisi helposti olettaa. Sen sijaan kyseessä ovat kasvit ja erityisesti yritelmäni ylläpitää parvekepuutarhaa eli fijkunaröhkälehuonetta. Tämän kategorian jutuissa keskitytään siis pääasiassa seuraamaan Macabrelmin parvekepuutarhan kuulumisia – ja tietty jännittämään, mikä tuhoötökkä tällä kertaa vie suurimman osan sadosta.

Entäs ne kummalliset ja mielenkiintoiset asiat sitten? Miten kutkuttavaa – ja miten epämääräisen ympäripyöreää. Yksinkertaisinta lienee todeta, että tämä on jonkinlainen yleiskategoria sekalaisille mielenkiinnonkohteilleni, ja että kategoria saattaa jakautua erillisiin selkeämmin rajattuihin ryhmiin sitten, kun itsekin tiedän paremmin mitä kaikkea sinne lopulta päätyy. Mahdollisia aiheita ovat ainakin kuriositeettikokoelmani yksittäiset esineet ja niihin liittyvät tarinat sekä vanhoista kirjoista löytyneet omituisuudet. Vanhojen valokuvien kokoelmalleni on jo valmiiksi olemassa oma bloginsa.

Sellainenkin asia lienee ehkä syytä mainita, että säännöllisesti päivitettävävän blogin ylläpitäminen ei ole ikinä lukeutunut vahvuuksiini. Uutta sisältöä on siis todennäköisesti luvassa varsin satunnaisesti.

Vaan väliäkös tuolla. Tervetuloa vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.